Sušené plody
Najpredávanejšie

Mrazom sušený ananás je RAW, bez pridania cukru, bez lepku a kozervantov, vhodné pre vegánov, GMO FREE, s vysokým obsahom vit. C.

Ručne vyrábané čokoládky sú obaľované v prachu z mrazom sušeného ovocia.

RAW, bez pridania cukru, neobsahuje lepok ani konzervanty, vhodné pre vegánov, GMO FREE, s vysokým obsahom vit. C

Mrazom sušený ovocie je RAW, bez pridania cukru, bez lepku a kozervantov, vhodné pre vegánov, GMO FREE, s vysokým obsahom vit. C.

Mrazom sušené jahody a mango sú RAW, bez pridania cukru, bez lepku a kozervantov, vhodné pre vegánov, GMO FREE, s vysokým obsahom vit. C.

Mrazom sušené čierne ríbezle sú RAW, bez pridania cukru, bez lepku a kozervantov, vhodné pre vegánov, GMO FREE, s vysokým obsahom vit. C.

Mrazom sušené slivky sú RAW, bez pridania cukru, bez lepku a kozervantov, vhodné pre vegánov, GMO FREE, s vysokým obsahom vit. C.

Kokosové mlieko je skvelou vegánskou alternatívou mlieka alebo smotany. Hodí sa na prípravu kávy, dezertov, ázijských pokrmov, omáčok, polievok, ale aj do smoothie, pudingu...

Instantné sušené kokosové mlieko z dužiny kokosových orechov ako náhrada mlieka.

Smrčky sú veľmi vzácne a najchutnejšie hríby, ktoré sa dá v našej prírode nájsť.

Mrazom sušený banán je RAW, bez pridania cukru, bez lepku a kozervantov, vhodné pre vegánov, GMO FREE, s vysokým obsahom vit. C.

Mrazom sušené maliny sú RAW, bez pridania cukru, bez lepku a kozervantov, vhodné pre vegánov, GMO FREE, s vysokým obsahom vit. C.

Mrazom sušené čučoriedky sú RAW, bez pridania cukru, bez lepku a kozervantov, vhodné pre vegánov, GMO FREE, s vysokým obsahom vit. C.-

Arónia priaznivo vplýva na cievny, srdce, reguluje krvný tlak a eliminuje žalúdočné problémy.

Arónia priaznivo vplýva na cievny, srdce, reguluje krvný tlak a eliminuje žalúdočné problémy.

Marhule si môžeme vychutnať nielen čerstvé v čase zberu, ale aj sušené celoročne.

Slivky sú po zbere roztriedené, umyté, šetrne sušené, znova umyté, odkôstkované a dosušené.

Tieto sušené brusnice sú sladené prírodným trstinovým cukrom a sú sladšie a menej kyslé.

Marhule si môžeme vychutnať nielen čerstvé v čase zberu, ale aj sušené celoročne.