Obilniny - Strukoviny
Najpredávanejšie

Tapioková múka robí pečivo kôrkovým a chrumkavým a preto sa používa hlavne pri pečení chleba a koláčov.

Ovsená múka bezlepková vhodná pre ľudí s intoleranciou lepku na prípravu vašich obľúbených koláčov.

Vhodná pre bezlepkovú diétu. Široké využitie v kuchyni v kombinácii s ďalšími typmi múky.

Výživové hodnoty mandľovej múky sú výnimočné, tak isto ako jej čistota, nakoľko bola vyrobená z mandlí bez hnedej šupky.

Ryžové cestoviny LUCKA sú bez lepku, konzervantov a farbív. Vhodné ako príloha, do šalátov či polievok.

Ryžové cestoviny LUCKA sú bez lepku, konzervantov a farbív. Vhodné ako príloha, do šalátov či polievok.

Tapioková múka robí pečivo kôrkovým a chrumkavým a preto sa používa hlavne pri pečení chleba a koláčov.

Celozrnná hladká múka jedinečnej chuti a vône z ekologicky pestovanej pšenice dvojzrnky

Bezlepkové cestoviny z červenej šošovice vhodné k omáčkam, ale aj do polievky.

Jemná žltá múka z cíceru, ktorá dodá jedlu novú netradičnú chuť a vôňu.

Teffová svetlá múka je prirodzene bezlepková múka. Obsahuje len 100% mleté zrná miličky habešskej.

Univerzálna múka pri bezlepkovej diéte. Vhodná na pečenie tmavšieho pečiva, sladkého i slaného.

Banánová múka sa vyrába zo zelených banánov, ktoré sú lúpané, krájané, sušené a následne pomleté na jemnú múčku.

Amarant je bezlepková pseudocereália s vysokým obsahom bielkovín i vlákniny.

Pšenová múka bezlepková je vhodná nielen pre celiatikov a ľudí s laktózovou intoleranciou, ale aj pre ľudí, ktorí majú problémy s trávením.

100 % ryžové cestoviny, prirodzene bezlepkové a bezvaječné, v BIO kvalite.