Bezlepkové múky
Najpredávanejšie

Tapioková múka robí pečivo kôrkovým a chrumkavým a preto sa používa hlavne pri pečení chleba a koláčov.

Ovsená múka bezlepková vhodná pre ľudí s intoleranciou lepku na prípravu vašich obľúbených koláčov.

Vhodná pre bezlepkovú diétu. Široké využitie v kuchyni v kombinácii s ďalšími typmi múky.

Výživové hodnoty mandľovej múky sú výnimočné, tak isto ako jej čistota, nakoľko bola vyrobená z mandlí bez hnedej šupky.

Tapioková múka robí pečivo kôrkovým a chrumkavým a preto sa používa hlavne pri pečení chleba a koláčov.

Celozrnná hladká múka jedinečnej chuti a vône z ekologicky pestovanej pšenice dvojzrnky

Jemná žltá múka z cíceru, ktorá dodá jedlu novú netradičnú chuť a vôňu.

Teffová svetlá múka je prirodzene bezlepková múka. Obsahuje len 100% mleté zrná miličky habešskej.

Univerzálna múka pri bezlepkovej diéte. Vhodná na pečenie tmavšieho pečiva, sladkého i slaného.

Banánová múka sa vyrába zo zelených banánov, ktoré sú lúpané, krájané, sušené a následne pomleté na jemnú múčku.

Pšenová múka bezlepková je vhodná nielen pre celiatikov a ľudí s laktózovou intoleranciou, ale aj pre ľudí, ktorí majú problémy s trávením.

Gaštanová múka vyrobená z čerstvých gaštanov vhodná hlavne na pečenie chleba a pekárenských výrobkov.

Veľmi zdravá a chutná prísada na pečenie ako náhrada za bežnú múku.

Múka z kokosovej dužiny, vhodná pri redukčných, paleo a nízkosacharidových diétach.