Koreniny, Strana 2
Najpredávanejšie

Bujónka je originálna prírodná dochucovacia pasta ktorá má široké využitie.

Bujón so zeleninovou príchuťou bez obsahu lepku či laktózy a vhodný aj pre veganov.

Citrónová tráva sa tradične používa v ázijskej kuchyni aj kozmetike pre svoje prečisťujúce a tonizujúce účinky, zatiaľ čo doTERRA olej Lemongrass s prenikavou bylinnou arómou...

Klinček - korenie do kompótu, vareného vína...

Smrčky sú veľmi vzácne a najchutnejšie hríby, ktoré sa dá v našej prírode nájsť.

Miso - základ japonskej polievky.

Aromatická zmes korenia na ryby.

Kúsky himalájskej diamantovej soli vhodné na jemné solenie.

Zmes korenia so zázvorom na prípravu zlatého mlieka.

Ide o zmes korenia s pravou vanilkou na prípravu zlatého mlieka.

Pamajorán obyčajný, ľudovo zvaný dobromyseľ alebo v Stredomorí známy ako oregáno.

Zmes korenia do kávy a dezertov na arabský spôsob.

Výborný čokoládový puding bez gluténu, pochúťka pre malých i veľkých.

Výborný vanilkový puding, bezlepková pochúťka pre malých i veľkých.

Výživné ochucovadlo, ktoré príjemne ladí s ázijskou kuchyňou.

Ryžové miso je výživné slané ochucovadlo v bio kvalite, ktoré sa používa na zvýraznenie chuti

Marináda z Tamari vhodná na zálievky alebo k vášmu obľúbenému druhu ryže.

Bazalka v kuchyni je veľmi obľúbené korenie.

Badián povzbudzuje trávenie, napomáha pri reumatizme, uvádza energie do rovnováhy.

Jeho zelené listy majú výraznú sladko-bylinnú chuť a výborne sa hodia do thajského curry.

Veľmi využívaná a obľúbená korenina našej kuchyne.

Všestranné korenie, bez ktorého sa nezaobíde žiadna kuchyňa.

Klinček je vlastne usušený nerozkvitnutý kvietok tropického stromu z Indonézie.

Kardamóm prepožičia jedlám i nápojom vôňu Orientu.

Celé bobkové listy na ochutenie omáčok, na prípravu pečeného mäsa a pod.

Mletý koriander do pečiva, omáčok...

Koriander je výborné korenie na ochutenie domáceho chleba, pečiva...