Múky a obilniny
- Múky
- Bezlepkové múky
- Bezlepkové zmesi
- Quinoa a slzovka
- Strúhanka
- Pohánka, bulgur, pšeno a iné
- Vločky
Najczęściej sprzedawane

Tapioková múka robí pečivo kôrkovým a chrumkavým a preto sa používa hlavne pri pečení chleba a koláčov.

Ovsená múka bezlepková vhodná pre ľudí s intoleranciou lepku na prípravu vašich obľúbených koláčov.

Vhodná pre bezlepkovú diétu. Široké využitie v kuchyni v kombinácii s ďalšími typmi múky.

Výživové hodnoty mandľovej múky sú výnimočné, tak isto ako jej čistota, nakoľko bola vyrobená z mandlí bez hnedej šupky.

Tapioková múka robí pečivo kôrkovým a chrumkavým a preto sa používa hlavne pri pečení chleba a koláčov.

Chlebová bezlepková zmes je vyvážená zmes vybraných prísad s nízkym obsahom cukru, obohatená o pohánkovú múku a ryžové otruby.

Celozrnná hladká múka jedinečnej chuti a vône z ekologicky pestovanej pšenice dvojzrnky

Jemná žltá múka z cíceru, ktorá dodá jedlu novú netradičnú chuť a vôňu.

Ovsené vločky vhodné pre ľudí s bezlepkovou diétou a takisto aj pre veganov.

Teffová svetlá múka je prirodzene bezlepková múka. Obsahuje len 100% mleté zrná miličky habešskej.

Univerzálna múka pri bezlepkovej diéte. Vhodná na pečenie tmavšieho pečiva, sladkého i slaného.

Banánová múka sa vyrába zo zelených banánov, ktoré sú lúpané, krájané, sušené a následne pomleté na jemnú múčku.

Mungo sú malé olivovo zelené fazule, ktoré chutia podobne ako hrášok!